Menu
EUR
Interieur kleuren 2025

Interieur kleuren 2025

Bij Gek op kussens! volgen we de laatste interieurtrends op de voet, en we kunnen niet wachten om je mee te nemen in de wereld van de trendkleuren voor het komende jaar. Of je nu op zoek bent naar een subtiele update of een complete make-over, deze kleuren gaan een grote rol spelen in 2025.

1. Zachte aardetinten

Aardetinten blijven populair, maar in 2025 zien we een verschuiving naar zachtere, meer rustgevende varianten. Denk aan klei, terracotta en beige met een warme ondertoon. Deze kleuren brengen een gevoel van sereniteit en verbondenheid met de natuur, wat perfect is voor een rustgevende en uitnodigende woonruimte.

Tip: Combineer kussens in zachte aardetinten met natuurlijke materialen zoals linnen of katoen voor een harmonieuze look. Voeg een vleugje contrast toe met een donkere accentkleur om het geheel wat spannender te maken.

[products=blog_trend1_09_2024]

2. Diep groen

Groen blijft een sterke aanwezigheid in 2025, maar de trend verschuift naar dieper, rijker groen. Deze kleur straalt luxe en verfijning uit en voegt een vleugje natuur toe aan elke ruimte. Groen is een kleur die prachtig tot zijn recht komt in grotere oppervlakken, zoals gordijnen of een accentmuur, maar ook perfect werkt in details zoals sierkussens.

Tip: Combineer smaragdgroene of olijfgroene kussens met gouden of messing accenten om een luxe en warme sfeer te creëren in je interieur.

[products=blog_trend2_09_2024]

3. Warm grijs

Grijs blijft een favoriet, maar in 2025 zien we een verschuiving naar warmere, taupe-achtige grijstinten. Deze kleur is veelzijdig en kan zowel modern als traditioneel geïnterpreteerd worden. Warm grijs is een geweldige basis voor elke ruimte, omdat het subtiel is maar toch karakter toevoegt.

Tip: Gebruik warm grijze kussens als neutrale basis en mix met kussens in fellere trendkleuren zoals smaragdgroen of vergrijsd blauw om diepte en interesse aan je interieur toe te voegen.

[products=blog_trend3_09_2024]

4. Zonsondergang oranje

Oranje maakt een comeback in 2025, maar dan in een meer gedempte, warme versie die doet denken aan een zonsondergang. Deze kleur brengt energie en warmte in de ruimte en is perfect voor wie van een speelse en vrolijke sfeer houdt. Zonsondergang oranje past goed bij natuurlijke houttinten en zachte neutrale kleuren.

Tip: Voor een opvallende look, combineer kussens in zonsondergang oranje met aardetinten of zelfs met vergrijsd blauw voor een gedurfde maar gebalanceerde mix.

[products=blog_trend4_09_2024]

5. Zacht lavendel

Lavendel is in opkomst als een van de favoriete pastelkleuren voor 2025. Deze kleur voegt een vleugje zachtheid en romantiek toe aan elke ruimte. Zacht lavendel werkt vooral goed in slaapkamers en woonkamers waar je een kalme en ontspannende sfeer wilt creëren.

Tip: Combineer lavendelkleurige kussens met andere zachte pastelkleuren zoals lichtroze of mintgroen voor een dromerige en serene uitstraling.

[products=blog_trend5_09_2024]

6. Chocolade bruin

Chocoladebruin maakt in 2025 een opvallende comeback als een van de trendkleuren in het interieur. Deze diepe, warme kleur straalt luxe, comfort en tijdloze elegantie uit en kan in vrijwel elke ruimte toegepast worden. Wij zien chocoladebruin terugkomen in alles, van kussens tot gordijnen, en het is een fantastische keuze voor wie warmte en diepte aan zijn interieur wil toevoegen.

Tip: Aardse kleuren zoals terracotta, klei, en beige vormen een perfecte aanvulling op chocoladebruin. Samen creëren ze een harmonieuze en warme sfeer die perfect past in een natuurlijke of bohemien woonstijl.

[products=blog_trend6_09_2024]

Bij Gek op kussens! zijn we altijd op zoek naar de mooiste trends en kleuren om jouw interieur te verrijken. Met deze nieuwe trendkleuren voor 2025 kun je jouw woonruimte eenvoudig een update geven die helemaal bij de tijd is. Welke kleur spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten en ontdek onze nieuwste collectie kussens die perfect passen bij deze trends!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze nieuwe collecties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!